- E7B781FD07584E6B3724FA0F3E087889

Зачувај и резервирај директно

Резервирајте со сопственикот сместување од само 80 евра!

Бидете независни

За одлична штедна книшка кај сопственикот

Врвни дестинации

Дрнамандрохит

 

 Обединето Кралство
Својства на 2 
Пуерто Дел Кармен

 

Својства на 1 

Дали треба да го зголемите вашето присуство на интернет? Наведете го вашето сместување

Видови имот

На Steading Country Inn
На Steading Country Inn чувствувате
110.00 €  По ноќ

HIDDEN, Drumnadrochit, IV636TN, Хајленд, Обединето Кралство

Брзи информации Прочитај повеќе
Самоугостителството на Хајлендер
Самоугостителството на Хајлендер чувствувате
85.00 €  По ноќ

Glenurquhart, Drumnadrochit, IV63 6TN, Хајленд, Обединето Кралство

Брзи информации Прочитај повеќе
Бунгалов Bellavista
Бунгалов Bellavista
120.00 €  По ноќ

Бунгалов Bellavista Complex, Puerto Del Carmen, BB13, Canarias, Шпанија

Брзи информации Прочитај повеќе

Најдобра платформа за резервации за сместување за одмор

Изнајмување луксузни хотелски соби и викендички

#Резервирај директно независно

Направете директна резервација со сопствениците за да го испланирате вашиот индивидуален одмор. Добрите сопственици на викендички ќе имаат значително локално знаење и ќе можат да ви дадат корисни информации кои ќе ви помогнат да го извлечете максимумот од нивната област.

Можете да комуницирате со сопствениците на имот директно на Stay4you, бидејќи ниту една друга услуга за оглас не ви го овозможува тоа.

За оние кои бараат активен одмор или одмор од нивните бурни животи, прелистајте ги огласите за да најдете хотели, B&B, викендичка, апартман, замок, вила и други видови романтични сместувања за големи или пошироки семејства.

Сопственикот е одговорен за управување со имотот за одмор, како и за промовирање и резервирање резервации. Кога ќе се јавите, ќе разговарате со сопственикот или генералниот директор на компанијата. Кога резервирате директно кај сопственикот, заштедувате пари бидејќи нема такси за резервации или трошоци за провизија.

Терминот „независно сместување за одмор“ се однесува на имоти каде што сопственикот е задолжен за маркетинг и ракување со резервациите. Ако се јавите, ќе разговарате со сопственикот. Кога правите резервација, мора да му платите на сопственикот. Тие не наплаќаат такси или провизии за резервации. Целото сместување споменато на оваа локација е „независна сопственост“.

„Резервирајте директно со сопственикот“ Кога резервирате преку порталот stay4you, ќе резервирате директно кај сопственикот, што во многу случаи ќе ви заштеди пари бидејќи нема агенти од трета страна кои ќе одат таму. 

„Уникатни понуди од сопственици“ Овде ќе најдете уникатни понуди од сопствениците достапни само на stay4you.com бидејќи сопствениците таму додаваат зделки и понуди и stay4you не ги споделувате. 

„Биди независен“ Направете сопствен одмор за одмор за големи заштеди, флексибилност и поголем избор.