- E7B781FD07584E6B3724FA0F3E087889

Патни правци

Пешачки патеки

Ве молиме запомнете: Ве молиме проверете пред вашата активност дали почетната точка има јавни места за паркирање или може да се пристапи со јавен превоз.

ОДГОВОР: Информациите дадени за престојот4you се дадени со добра волја, тие се наменети само како општ водич. Ве советуваме да ја потврдите точноста на информациите пред да се потпрете на нив. Одговорност на поединците е внимателно да пристапуваат кон активностите на отворено, како што е пешачењето. Пешачењето може да биде напорно и поединците треба да се погрижат да бидат доволно фит пред да го започнат. Ако се сомневате, консултирајте се со доктор.

Со преземањето на оваа тура, се согласувам со условите за користење како што се предвидени. Конкретно, се согласувам и ќе ги почитувам сите ограничувања за возење што може да постојат и локалните правила и прописи!